Berita Harian, 23 Jun 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Berada jauh di negara asing dan berdepan dengan masa depan tidak menentu, pelarian di Malaysia terpaksa bergelut dengan pelbagai cabaran untuk kelangsungan hidup.