Berita Harian, 16 Julai 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Dalam pihak pembangkang sibuk tuduh FELDA muflis dan kerajaan pula kata fitnah, Kunta Kinte terkejut dengan satu berita lain mengenai Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan itu.