Kosmo, 21 Julai 2010 - Hisham Idris (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Tiga laman web lucah tersenarai dalam 100 laman web paling popular di Malaysia, demikian menurut hasil kajian penganalisis trafik Internet, alexa.com