Harian Metro, 22 Julai 2010 - Hadzlihady Hassan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Bagai hidup pada zaman jahiliah, seorang bapa tergamak mengasari isterinya disebabkan kecewa wanita itu melahirkan bayi perempuan yang juga anak sulung hasil perkongsian hidup mereka.