Berita Harian, 12 Jun 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Mulai tahun depan, semua kakitangan lelaki Kerajaan Kelantan diberi cuti dua minggu berbanding seminggu ketika ini selepas isteri mereka bersalin.