Harian Metro, 18 Mei 2010 - Mohd Jamilul Anbia Md Denin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kemaruk menambil ratusan jenis pil rengsangan seks semata-mata untuk menjadi 'jaguh marathon' di ranjang meneybabkan seorang lelaki akhirnya ditinggalkan isteri yang tidak tahan melayan nafsu melampau suaminya itu yang dianggao gila seks.