Harian Metro, 20 Mei 2010 - Saipul Adli Mohamad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Rakyat negara ini harus mengikis perasaan sangsi sebaliknya menyokong produk tempatan ke arajh mencipta nama Malaysia dengan jenama sendiri.