Kosmo, 21 Mei 2010 - Khairi Mohamad (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Kelmarin, seorang tekong sebuah bot nelayan kelihatan begitu bangga setelah berjaya membawa pulang seekor ikan yu paus seberat kira-kira dua tan untuk dipertontonkan kepada orang ramai di sebuah jeti di Tok Bali, Pasir Puteh.