Kosmo, 21 Mei 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Seramai 41 penumpang sebuah bas ekspres terkejut apabila bas yang dinaiki terbabas lalu terbalik ke dalam tali air di Kilometer 42, jalan Kuantan -Kemaman , dekat Chendering di Cherating awal pagi semalam.