Harian Metro, 04 Mei 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
MALAYSIA akan mempamerkan sistem francais utamanya sempena Pameran Perkhidmatan Malaysia (MSE) ketiga 2010 di Dubai, bulan depan apabila menyedari peluang selanjutnya memandangkan kesedaran jenama yang semakin meningkat dalam kalangan komuniti multinasinal negara Teluk.