Harian Metro , 11 Mei 2010 - Faizatul Farlin Farush Khan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kuala Lumpur: Pelbagai artifak berharga dari kurun ketujuh hingga ke-20 termasuk senaskah al-Quran diraja milik Sultan Zainal Abidin III dari Terengganu, kini dipamerkan dalam pameran 'Di Sebalik Takbir: Fokus terhadap Pemuliharaan' yang julung kali iadakan du Muzium Kesenian Islam Malaysia 9MKIM), di sini.