Metro Ahad, 21 Mei 2010 - Norainon Othman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kesal dengan sikap sesetengah pihak yang mengabaikan keperluan Orang Kurang Upaya (OKU) Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat akan mengaudit bangunan yang ada bagi memastikan ia menyediakan prasarana untuk golongan itu.