Metro Ahad, 21 Mei 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Apabila internet diperkenal kepada rakyat Malaysia pada 1991, bermulalah titik ledakan teknologi maklumat dan kemunculan era digital di Malaysia.