Berita Harian, 23 Februari 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Akta Gangguan seksual akan diwujudkan bagi menangani isu keganasan dan gangguan seksual terhadap wanita, termasuk menghapuskan gangguan seksual di tempat kerja.