Harian Metro, 13 Januari 2010 - Mohd Firdaus Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Cukup licik apabila sindiket dadah antarabangsa kini beralih arah mempergunakan wanita miskin sebagai 'keldai dadah' selepas menyedari taktik digunakan sebelum ini diketahui umum termasuk pihak berkuasa.