Harian Metro, 14 Januari 2010 - Amirul Haswendy Ashari (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Bermodalkan ayat 'power' dan kacak, segelintir lelaki hidung belang bijak menjerat cinta gadis remaja mengguna laman sosial di Internat untuk menjadi pemuas nafsu mereka.