Berita Harian, 18 Februari 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammudin Hussein kelmarin menyatakan beliau terkejut dengan lambakan 'luar biasa' rakyat asing di sini. Ini pun selepas beliau meninjau keadaan di ibu kota dan melihat sendiri suasana kebanjiran mereka di beberapa kawasan tertentu di ibu kota ketika cuti Tahun Baru Cina akhir minggu lalu dan awal minggu ini,