Berita Harian ,26 Januari 2010 - Hafizzul Mohamad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Penghuni blok 1 dan 2 sebuah pangsapuri di Seksyen 13 di sini kesal dan hairankerana banyak peralatan disediakan di kawasan kediaman mereka rosak, disyaki perbuatan penduduk sendiri.