Sinar Harian, 08 Januari 2010 - Roslinda Hashim (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Menteri Pelancongan , Datuk Seri Dr Ng Yen Yen semalam meminta Persatuab Ejen-ejen Pelancongan dan Pengembaraan Malaysia (Matta) agar menyelesaikan segera konflik kepimpinan mereka.