Harian Metro , 11 Januari 2010 - Nazdy Harun (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
"Akibat kesempitan hidup, ada ketikanya dua hingga tiga hari saya dan anak terpaksa mengalas perut dengan hanya meminum air kosong bagi menahan lapar," kata Faridah Yusof, 55, seorang ibu tunggal yang hidup dalam kemiskinan di Kampung Paya Barat, Dekat sini.