Berita Harian, 26 Januari 2010 - Johari Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Misi mengangkat sekolah negara ini ke taraf dunia bermula semalam dengan pemilihan kumpulan pertama 20 Sekolah Berprestasi Tinggi (SBT) yang menyaksikan pengetua dan guru besar diberi autonami tambahan dalam pengurusan kukikulum, kewangan dan kakitangan.