Berita Minggu, 03 Januari 2010 - Mohd Azis Ngah; Safuri Kamarudin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Seminggu lalu, genap 54 tahun peristiwa bersejarah Rundingan Baling 1955 yang diadakan selama dua hari pada 28 dan 29 Disember 1955 bertempat di Baling English School atau nama barunya Sekolah Kebangsaan Tunku Putra (SRKTP)