Berita Harian, 06 Januari 2010 - Ahmad Naim Nawawi (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Isu berkaitan masalah sistem pengangkutan awam, termasuk kegagalan dipat pentadbiran kerajaan Persekutuan di Putrajaya , mengundang banyak reaksi. Pelbagai tuduhan dlemparkan kepada pihak berkuasa kononnya tidak komited menjayakannya, sama adamelalui tindakan yang tidak menyeluruh atau masalah sintem dilaksanakan itu tidak mampu menampung permintaan.