Berita Harian, 08 Januari 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Klinik 1 Malaysia yang dilancarkan Datuk Seri Najib Razak Semalam, menzahirkan satu lagi bukti komitmen kerajaan meningkatkan kesejahteraan rakyat.