Berita Harian, 08 Januari 2010 - Faiza Zainudin; Mohd Anwar Patho Rohman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Penubuhan Klinik 1 Malaysia di seluruh Malaysia di seluruh negara tidak akan menjejaskan pendapatan doktor dan klinik swasta, malah memberi mabfaat kepada kedua-dua pihak khususnya rakyat berpendapatan rendah.