Harian Metro, 28 April 2010 - Aniza Zainudin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kementerian Kesihatan bakal memperkenalkan vaksin pencegahandenggi pertama di dunia dalam usaha mencegah kematian akibat penyakit itu.