Sinar Harian, 25 Februari 2010 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2010)
Klinik 1 Malaysia yang dilancarkan baru-baru ini sememangnya dinantikan rakyat yang berpendapatan rendah, bagi mendapatkan perkhidmatan mengikut kemampuan mereka.