Sinar Harian, 08 Februari 2010 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2010)
Telifon bimbit Datuk Ibrahim Ali tidak pernah diam sehari dua ini. Boleh dikatakan setiap minit berdering, tidak kira waktu, termasuk waktu lewat malam. Dia mengaku hendak ke bilik air pun susah.