Kosmo, 28 April 2010 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2010)
Sekumpulan penjelajah China dan Turki kelmarin mendawa mereka mungkin telah menemui bahtera Nabi Nuh pada ketinggian 4,000 meter di sebuah llereng curam di Gunung Ararat, timur Tirki.