Berita Harian, 08 Januari 2010 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Kunta Kinte rasa, kononnya atas semangat keterbukaan , liberalisasi, globalisasi, kesamarataan dan macam-macam lagi mantera liberalisme Barat, kita sudah cukup banyak bincang dan bahas pasal penggunaan kalimah 'Allah' oleh agama mazhab Katolik Rom di negara kita ni.