Sinar Harian, 10 Februari 2010 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Golongan wanita muda turut menjadi konflik perbezaan mazhab Sunny dan Syiah di Iraq.Zina Nabil, 28, adalah antara wanita Iraq yang menjadi mangsa kepada pemusuhan membabitkan perbezaan mazhab dan suku di negara itu.