Sinar Harian, 25 Februari 2010 - Noor Ainulyakin Mohamad Ishak (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Logo halal hanya akan dikeluarkan oleh Jabatan Agama Islam Sekalngor (Jais) dan Jaatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) untuk kegunaan premis-premis makanan di negeri Selangor.