Sinar Harian, 25 Februari 2010 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2010)
Sikap tidak mengamalkan kebersihan termasuk sampah yang tidak diuruskan dengan sempurna terutama di premis perniagaan seperti medan selera dan pasar bukan sahaja mengambarkan keadaan sekitar yang kotor, malah menyebabkan jumlah haiwan seperti tikus terus meningkat.