Berita Harian, 26 Januari 2010 - Nurhasyima Hasim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2010)
Jarak balai polis hanya beberapa meter, tetapi empat pengusaha pusat perjudian di Jalan TP 7, Taman Pinggiran USJ di sini, terus galak meneruskan kegiatan mereka sebelum diserbu penguat kuasa Majlis Perbandaran Subang Jaya (MPSJ) dengan kerjasama Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) kelmarin.