Berita Harian, 31 Disember 2009 - Hanisah Selamat (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Pasukan Khas LRT Bandar Sunway yang mewakili persatuan penduduk, pengusaha dan kolej di sini, menggesa kerajaan menyegerakan kelulusan pembinaan Transit Bas Rapid (BRT) sebagai pengangkutan alternatif berikutan pelan jajaran Sistem Transit Aliran Ringan (LRT) sedia ada tidak meliputi kawasan berkenaan.