Berita Harian, 30 Oktober 2009 - Ahmad Fiesal Othman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Kompleks Automotif DRB_Hicom di Pekan, Pahang dijangka mengeluarkan sehingga 90,000 unit kenderaan menjelang 2015 daripada 60,000 unit sekarang sejajar usaha mengukuhkan lagi kedudukannya sebagai hab automotif terulung Di Malaysia.