Harian Metro, 15 Disember 2009 - Shanty Nur Shaffizan Shafee (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
'Beli' RM2,000, jual RM20,000. Keuntungan lumayan itu dipereoleh seorang wanita dikenali sebagai 'Aunty' yang bijak menabur janji manis memujuk warga asing sedang mengandung anak luar nikah, kononnya mahu mencarikan keluarga untuk memelihara bayi ya bakal dilahirkan.