Berita Harian,11 Oktober 2009 - Misiah Taib; M Hifzuddin Ikhsan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Datuk Seri Najib Razak mahu semua peringkat pemimpin sebarkan maksud sambutan Hari Malaysia, kerana tidak ramai rakyat tahu maksud perayaan itu.