Berita Harian, 03 Disember 2009 - Habsah Dinin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Pembangunan infra sosial, penempatab tersusun dan pembangunan ekonomi masyarakat Orang Asli sememangnya agenda utama Jabatan Hal Ehwal orang Asli (JHEOA)