Sinar Harian, 17 Disember 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Biar pun masalah kemiskinan dan miskin tegar masih berlaku namun di kawasan Gombak tafaf kemiskinan yang dihadapi penduduk sekitar semakin berkurangan berbanding sebelum ini.