Kosmo, 16 Jun 2009 - Hafiz Abbas (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Polis Pahang masih menjalankan siasatan lanjut terhadap kegiatan Pasukan Khas Persekutuan Malaysia (PKPM) di negeri ini yang dilaporkan kembali aktif di seluruh negara sejak kebelakangan ini.