Kosmo, 26 April 2009 - Zulkifli Abdullah (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Sejak kebelakangan ini, kejadian eagut dan samun di ibu kotasemakin menjadi-jadi. Si oenjenayah akan berbuat apa sahaja asalkan hajat mereka tercapai walaupun perbuaatan tersebut boleh mengancam nyawa mangsa.