Kosmo, 07 Ogos 2009 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Beakalan gula di Malaysia tiba-tiba 'lesap' di pasaran menjelang bulan Ramadan dan ketiadaannya menimbulkan pelbagai persoalannya yang masih belum terjawab.