Sinar Harian, 07 Ogos 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2009)
Satu lagi kematian akibat Influenza A (H1N1) membabitkan seorang pesara lelaki berusia 57 tahun yang meninggal dunia di Hospital Putrajaya semalam, menjadikan jumlah kematian akibat pandameik itu meningkat kepada 14 orang setakat pagi ini (semalam)