Berita Harian, 26 Ogos 2009 - Sazarina Shahrim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Seorang kanak-kanak berusia tiga tahn manjadi korban terbaru wabak influenza A (H1N1), semalam , menjadikan jumlah kematian akibat penyakit itu meningkat kepada 70 orang di seluruh negara.