Sinar Harian, 10 August 2009 - Shahrin Ahmad (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2009)
Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) meneria laporan sebanyak 1910 laporan kes demam denggi dari awal Januari sehingga 1 Ogos tahun ini dan daripada jumlah itu, sebanyak 696 kes disahkan positif mengidap demam denggi iaitu 932 kes demam denggi namakala 37 kes demam denggi berdarah.