Sinar Harian, 10 August 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2009)
Sembilan lagi kematian akibat selesema babi atau influenza A (H1N1) disahkan semalam, menjadikan jumlah kematian kepada 27 di negara ini.