Berita Harian, 03 September 2009 - Khairunnisa Kamarudin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
tiada kematian baru akibat Influenza A (H1N1) dilaporkan semalam menjadikan angka korban kekal 72 orang, namun, kes jangkitan terus meningkat dengan 87 kes baru dengan simptom influenza-like illness (ILI) menjadikan sejumlah 1,238 pesakit ILI menerima rawtan di hospital