Kosmo, 13 Julai 2009 - Rosli Hassan (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Empat pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) kampus Lendu, Alor Gajah di sini disahkan positif dijangkiti virus selesema babi semalam.