Sinar Harian, 11 Mac 2009 - Yusmawati Mhd Yusof (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Usaha murni Bazar Larut Malam KL Downtown yang menyediakan ruangan urutan kaki kepada golongan Orang Kurang Upaya (OKU) bakal dijejaki Bazar Larut Malam yang ada di sekitar Kuala Lumpur.